نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران با MCN
نقد درآمد یوتیوب، چگونه در ایران درآمد یوتیوب را نقد کنیم؟

نقدکردن درآمد یوتیوب در ایران . چگونه درآمد یوتیوب را نقد کنیم؟
همان طور که می دانید سایت YouTube.com بزرگترین شبکه اجتماعی ویدیویی جهان است که توسط کمپانی گوگل خریداری شده است. یوتیوب به کاربرانی که خود نسبت به تولید محتوای ویدیویی اقدام کنند امکان شراکت در درآمد را می دهد. بخشی از درآمد یوتیوب از طریق نمایش انواع تبلیغات تامین می شود که گوگل درصدی از درآمد را از طریق حساب ادسنس به مالکان کانال یوتیوب پرداخت می کند.
برنامه همکاری در یوتیوب YouTube Partner Program
برای دریافت سهم درآمد باید کانال ها عضو برنامه همکاری یوتیوب موسوم به Youtube Partner Program شوند. برای عضویت در این بخش ابتدا باید شرایط به اصطلاح مانیتایز (Monetize) تکمیل گردد.
برای مانیتایز کانال یوتیوب لازم است که چنل یوتیوب این شرایط را تکمیل کرده باشد:
4000 ساعت واچ تایم در یک سال اخیر
1000 مشترک یا سابسکرایب
فعال بودن ورود دو مرحله ای
و نداشتن اخطار و استرایک Community Strike و Copyright Strike
عدم مغایرت محتوای کانال با شرایط و قوانین یوتیوب و گوگل
پس از رسیدن به این شرایط امکان عضویت و اتصال حساب گوگل ادسنس برای دریافت درآمد کانال یوتیوب فعال می گردد. چالش اصلی مالکان کانال یوتیوب از اینجا شروع می شود، برای ساخت و وریفای کامل حساب Google Adsense نیاز به یک شماره موبایل و مدرک شناسایی و آدرس فیزیکی واقعی در خارج از ایران به همراه شماره حساب بانکی و اطلاعات مالیاتی است، که برداشت درآمد کانال یوتیوب در ایران را برای ایرانیان ساکن در ایران غیرممکن میکند.
روش های نقد کردن درآمد یوتیوب
به دلیل تحریم های غیرقانونی آمریکا علیه ایران، یکی از دغدغه های منتشرکنندگان ویدیو و مالکان کانال یوتوب این است که درآمد یوتیوب را چگونه در ایران نقد و دریافت کنیم؟ برای نقدکردن درآمد یوتیوب در ایران 3 راه حل وجود دارد:
1- داشتن حساب بانکی و آدرس در خارج از کشور: اگر آدرس پستی فیزیکی و حساب بانکی در خارج از ایران دارید می توانید به راحتی درآمد یوتوب را دریافت کنید.
2- آشنا و دوستان ساکن در خارج از کشور: اگر آشنا یا دوستانی دارید که در خارج از کشور ساکن هستند می توانید از طریق آنها حساب گوگل ادسنس بسازید و با آدرس و مشخصاتشان حساب ادسنس را وریفای نمایید و در انتها شماره حساب بانکی را در اکانت ادسنس ثبت نمایید. قبل از همکاری حتما درباره میزان و قوانین مالیاتی و بانکی کشور مورد نظر تحقیق و بررسی کنید.
3- همکاری با MCN ها و شرکت های نقد کننده درآمد ارزی: در صورتی که حساب بانکی و آشنایی در خارج از کشور ندارید می توانید با mcn های رسمی یوتیوب و یا شرکتهایی که درآمد ادسنس و یوتیوب را نقد می کنند همکاری نمایید.
نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران. چگونه درآمد یوتیوب را نقد کنیم؟
نقد کردن درآمد یوتیوب با ادسنس پلاس – ادنسس پلاس نتورک به عنوان یکی از مجموعه های نقدکننده درآمد یوتیوب و ادسنس می تواند شما را در این مورد همراهی نماید. حساب ادسنس اشتراکی برای کانال های کم بازدید ، حساب ادسنس اختصاصی برای کاربرانی که درآمد بالایی دارند، و اتصال کانال به MCN نتورک یوتیوب به عنوان همکار چند mcn رسمی و معتبر مطرح یوتیوب از جمله خدمات ادسنس پلاس است. با شروع همکاری کلیه فعالسازی کسب درآمد و مانیتایز یوتیوب توسط ما انجام می شود و دیگر دغدغه ای برای نقد کردن درآمد یوتیوب ندارید و می توانید با قدرت به تولید محتوای ویدیویی بپردازید.
اگر می خواهید برای نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران با ادسنس پلاس همکاری کنید در صفحه ” مانیتایز یوتیوب ” فرم مربوطه را تکمیل و ارسال نمایید.
پس از اینکه شرایط مورد نظر تکمیل گردید می توانید درخواست مانیتایز کانال یوتیوب را ثبت کنید. در صورتی که می خواهید با برای نقد کردن درآمد کانال یوتیوب با ادسنس پلاس همکاری نمایید این موارد توسط کارشناسان شرکت انجام خواهد شد.
همچنین می توانید درخواست همکاری و مانیتایز را از طریق تکمیل و ثبت فرم زیر ارسال نمایید. پس از بررسی در صورتی که کانال مورد تایید باشد پاسخ ارسال خواهد شد.
ارسال درخواست نقد کردن درآمد کانال یوتیوب :
فرم نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران
همکاری با شرکتهای MCN یا Multi-Channel Network
شرکتهای ام سی ان mcn طبق قراردادی که با یوتیوب دارند می توانند به رائه خدمات به یوتیوبرها بپردازند. خدماتی از قبیل فعال کردن شناسه محتوا (Content ID)، نقد کردن درآمد یوتیوب، تبلیغ کردن ویدیوها و چنل، همکاری با اسپانسرها، مشاوره و کمک برای تولید محتوا و … برخی از خدمات شرکتهای mcn است. برای این خدمات هم بعضا کارمزد سنگینی دریافت می کنند . مورد دیگری که برای کاربران به خصوص یوتیوبرهای ایرانی مهم است مسدود نشدن مانیتایز کانال به خاطر تخلف کانال دیگر است، در mcn به دلیل اینکه هر کانال یک شریک جداگانه محسوب می شود تخلف کانال های دیگر تاثیری روی آن ندارد. موارد دیگر مثل حفاظت از محتوا و مالکیت ویدیوها ، امور کپی رایت و بازاریابی از جمله خدمات mcn ها است.
در صورتی که تمایل دارید کانال خود را به mcn Network وصل نمایید ادسنس پلاس این مورد را برای شما انجام خواهد داد.
کسب درآمد از یوتیوب
کاربرانی که توانایی ساخت ویدیوهای اختصاصی را دارند گزینه های متعددی برای درآمد دارند از جمله نمایش تبلیغات، فروش محصولات فیزیکی و مجازی، اشتراک، اسپانسر و … . با توجه به بالا بودن قیمت ارز در کشور کسب درآمد دلاری سود سرشاری به همراه دارد. مانند هر کار دیگری کاربران در یوتیوب با سختی های خاص خود درگیر هستند اکثر فعالیتها در یوتوب توسط رباتها و هوش مصنوعی بررسی و پردازش می شوند که این مسئله چالش های خاص خود را به همراه دارد. تغییرات روزانه شرایط و مقرارت گوگل و یوتیوب و سختگیری ها بعضا غیرمنطقی این پلتفرم مشکل بعدی است.
در یوتیوب علی رغم اینکه برخی می توانند درآمدهای چند هزار دلاری داشته باشند، عده دیگری هم هستند که درآمد آنچنانی ندارند، در کنار عده زیادی که اصلا به شرایط درآمدزایی نمی رسند و کانال اصلا مانیتایز نمی شود! در یوتیوب کاربران با گزاره های مهمی از جمله تخصص و مهارت، تجربه، هوش و خلاقیت، صبر و ممارست، ناامید نشدن، و شانس و بخت و اقبال روبرو هستند. کاربرانی که با علاقه و تخصص و با پیگیری و صبر وارد می شوند و از تجربیات در عین به روزرسانی استفاده می کنند قطعا به نتایج خوبی خواهند رسید.
کلام آخر …
در یوتیوب باید واقع گرا باشیم، نه انتظار درآمد هنگفت داشته باشیم و نه مایوس شویم فکر کنیم کسب درآمد برای ما ممکن نیست. از علم و نوآوری و تجربیات استفاده کنیم در کنار سعی و تلاش قطعا به درآمد خواهیم رسید. البته هیچکس نمی نواند پیشبینی کند که بازدید و درآمد کانال چه مقدار خواهد بود، بازدید و درآمد به عوامل متعددی بستگی دارد که در کنار شانس و دیده شدن ویدئوها خروجی کانال را رقم خواهد زد.
دیدگاهتان را بنویسید